Uutiset & info yläkuva

Uutiset & Info

Viimeisimmät uutiset

Nimitysuutisia

DI Henrik Wikström (50) on nimitetty Valon Koneen uudeksi toimitusjohtajaksi ja hän on aloittanut tehtävässä kesäkuussa 2020. Henrikillä on usean vuoden kokemus kansainvälisestä kaupasta ja yritysjohtamisesta mm. Sioen Ballisticsissä ja Savox Groupissa.

Näen erinomaisia mahdollisuuksia Valon Koneen liiketoiminnan kehittymiselle myös tulevaisuudessa - erityisesti huomioiden yrityksen maailmanluokan tuotteet, laajat myyntikanavat sekä maailman parhaat kuorimakoneosaajat. Näiden pohjalta on kunnia viedä yritystä eteenpäin seuraavalle tasolle, Henrik sanoo.

 

Tomi Hassinen on nimitetty Valon Koneen varatoimitusjohtajaksi ja Minttu Ristiniitty talousjohtajaksi.


Metsä Fibre Rauman saha

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre on aloittanut maailman moderneimman sahan rakentamisen Raumalla. Investoinnin arvo on noin 200 miljoonaa euroa ja tuotannon on määrä käynnistyä vuoden 2022 aikana.

Valon Kone on valittu projektiin kuorimakonetoimittajaksi.

Klikkaa tästä Metsä Groupin lehdistötiedotteeseen:

https://www.metsafibre.com/fi/media/tiedotteet/Pages/Tiedote.aspx?EncryptedId=618E866B0D09836C&Title=MetsaFibrenRaumansahanviimeisetpaalaitesopimuksetallekirjoitettu

 

Uusi koneistuskeskus isoille osille – Unisign Uniport 6000

Valon Koneen Lohjan tehtaalla on investoitu uuteen monitoimikoneistus-keskukseen.

Uniport 6000 -keskuksessa on kiinteän pöydän lisäksi sorvauspöytä ja se mahdollistaa VK-kuorimakoneiden isoimpien osien, kuten roottorin hihnapyörä ja runkolevy, koneistuksen.

Klikkaa tästä toimittajan sivustolle:

https://www.unisign.com/machining-of-parts-for-debarkers/