Huoltotarkastaja

 

Vahvistamme After Sales -organisaatiotamme ja haemme huoltotiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Huoltotarkastajaa / Asentajaa

 

Työtehtäviisi kuuluvat mm. VK-tuotteiden asennus-, käyttöönotto- ja huoltotehtävät asiakaskohteissa - sekä Suomessa että ulkomailla. Vastaat myös huoltojen arvioinneista ja suunnittelusta sekä vikatilanteiden selvityksistä ja ratkaisuista asiakaslähtöisesti.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta teollisuuden huoltotehtävistä.

Työ edellyttää säännöllistä matkustamista myös ulkomailla, joten työssä tarvitaan käytännön englanninkielen taitoa. Muut kielet ovat hakijalle eduksi.

Olet reipas, oma-aloitteinen ja joustava työntekijä, jolle on luontevaa itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelytapa. Otat vastuun työstäsi ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvää.

Kiinnostuitko? Koska kyseessä on liikkuva työ, niin asemapaikkasi ei välttämättä tarvitse olla Lohjalla. Meillä on tälläkin hetkellä huoltohenkilöstöä mm. Keski- ja Itä-Suomessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen etuineen sekä mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät vakavaraisessa ja pitkäjänteisesti toimivassa yrityksessä. Annamme tarvittaessa tarvittavaa lisäkoulutusta. Työt alkavat koulutusjaksolla Lohjan tehtaalla ja asiakaskohteissa ennen siirtymistä itsenäisiin työtehtäviin.

Hoidamme rekrytointia yhdessä Adeccon kanssa ja Adeccon yhteyshenkilö Pirkka Lind antaa mielellään lisätietoja (puh. 040 821 0177 tai pirkka.lind(at)adecco.fi). Hakuaika on 21.10.2019 asti. Hae tehtävää Adeccon kotisivujen kautta, www.adecco.fi, tai lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen pirkka.lind(at)adecco.fi.